HTML

ÖkoDiadal

Ez az oldal a Diadal Úti Általános Iskola környezetvédelmi blogja, mely az általános ökoiskolai feladataink mellett különféle pályázatok kapcsán végzett projektmunkákat is bemutatja. Kérjük, tartson velünk iskolai weboldalunkon is: www.diadal.hu Köszönjük, hogy velünk tartott! Ökofilmjeink gyűjtőoldala: http://www.youtube.com/playlist?list=PLFC9F9DE54F4D7768&feature=plcp

Utolsó kommentek

Versenyeznek az ÖKO témanap legjobbjai

2021.11.10. 16:26 ökodiadal

Kedves szülők, diákok, látogatók! 

Szeptember hónapban ÖKO témanapot tartottunk a Diadalban. A könyvtárunk által meghirdetett Virágok és kertek éve programsorozathoz kapcsolódva mi is azt terveztük, hogy osztályainkkal terepi foglalkozásokat szervezünk híresebb kertekben, arborétumokban. Sajnos a témanap esős időjárása keresztül húzta a terveinket így az iskola falai közé kényszerültünk. A tantermi munkák során minden osztályban készültek produktumok. Az osztályok legjobb munkáit gyűjtöttük össze, melyből egy iskolai házi versenyt rendezünk. 

Az alábbi képeken elérhetők az 5-6. és külön a 7-8. osztályok legjobb munkái. Arra szeretnénk Önöket / titeket kérni, hogy szavazás segítségével válasszuk ki a legjobb munkát 5-6. illetve a 7-8. évfolyamon. 

A szavazás 2021. november 19. (péntek) 14.00.-ig tart. Ekkor lezárjuk a szavazást és a későbbiekben pedig győztest hirdetünk. Köszönjük, hogy segítik az iskola ÖKO tevékenységét! 

5-6. évfolyam: A Füvészkert

 

 

7-8. évfolyam: Japán kertek és az Isaszegi Arborétum  (Jelenleg kizárólag a beérkezett tabló munkákat díjazzuk, a legjobb PPT-k kiválasztására később kerül sor) 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://okodiadal.blog.hu/api/trackback/id/tr1816751934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása