HTML

ÖkoDiadal

Ez az oldal a Diadal Úti Általános Iskola környezetvédelmi blogja, mely az általános ökoiskolai feladataink mellett különféle pályázatok kapcsán végzett projektmunkákat is bemutatja. Kérjük, tartson velünk iskolai weboldalunkon is: www.diadal.hu Köszönjük, hogy velünk tartott! Ökofilmjeink gyűjtőoldala: http://www.youtube.com/playlist?list=PLFC9F9DE54F4D7768&feature=plcp

Utolsó kommentek

Üdvözlünk az ÖkoDiadal blogján!

2009.11.17. 09:01 ökodiadal

A mi csapatunk is arról ír, mint a többi csapat: az egészséges életmódról. Az egészséges életmód lényege a helyes táplálkozás, a mindennapi testmozgás és még sorolhatnám.
Az egészséges életmód nagyon fontos, mert ha valaki nem él egészségesen, akkor ő sokkal könnyebben megbetegszik, de aki ezt a blogot elolvassa, megtudhatja, hogyan élhet egészségesen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A csapatunk négy főből áll, pontosabban 4 fiúból: Kiss Ádám, aki, a fotó baloldalán látható, és nagyon szeret modellrepülőzni, modellvasutazni. Szkevisz Viktor, aki, a kép jobb oldalán guggol, és szeret vívni. No és Szalóczi Kristóf, aki Molnár Ádám és Szkevisz Viktor között guggol, és nagyon szeret számítógépezni, és filmet készíteni. Én  Molnár Ádám vagyok, aki, a kép közepén guggol, és nagyon szeretek biciklizni. Mindannyian a  Diadal Úti Általános Iskola 8.a osztálynak a tanulói vagyunk és reméljük, hogy tetszeni fog mindaz, amit itt olvashatsz majd.

Molnár Ádám írása

Osztályunk weblapja megtekinthető: www.diadalweb.extra.hu.

Iskolánk oldala :

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://okodiadal.blog.hu/api/trackback/id/tr651397311

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

b.rolee 2009.10.03. 15:34:56

Üdv, nekem is nagyon tetszik, az oldal, de azt javasolnám , hogy egy kicsit több fotót töltsetek fel!

Belinkelem a blogot a www.diadaldok.extra.hu, Iskolánk, diákönkormányzatának weboldalára!
süti beállítások módosítása