HTML

ÖkoDiadal

Ez az oldal a Diadal Úti Általános Iskola környezetvédelmi blogja, mely az általános ökoiskolai feladataink mellett különféle pályázatok kapcsán végzett projektmunkákat is bemutatja. Kérjük, tartson velünk iskolai weboldalunkon is: www.diadal.hu Köszönjük, hogy velünk tartott! Ökofilmjeink gyűjtőoldala: http://www.youtube.com/playlist?list=PLFC9F9DE54F4D7768&feature=plcp

Utolsó kommentek

Köszönet a 8.A-s tanulóinknak!

2018.09.26. 18:40 ökodiadal

Az alábbiakban kissé szokatlan, eltérő módon egy történetet szeretnénk megosztani, mely főszereplői diadalos fiúk a 8.A osztályból.

Iskolánkhoz közel található egy játszótér az Aranykút utca és a Naplás út találkozásánál. A játszótér idén is helyet adott az Aranykút Fesztiválnak. A fesztivál másnapján a 8.A-s diákjaink kimentek a játszótérre, hogy kosarazzanak egyet. A játéktérre ekkor érkeztek meg a rendezvény után takarító munkások. Diákjaink felajánlották a segítségüket, szemetes zsákot ragadtak és kivették a részüket a játszótér takarításából. Azt hiszem túlzás nélkül állíthatjuk, hogy az ökoiskolai nevelő munkánk egyik fontos, hanem a legfontosabb célja, hogy az ifjúság olyan szellemiséggel és attitűddel rendelkezzen a környezete felé, mint 8.A-s fiaink! 

 Köszönjük a segítő munkájukat!

                                    (Játszótér a munka előtt és után) 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://okodiadal.blog.hu/api/trackback/id/tr3014265317

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása