HTML

ÖkoDiadal

Ez az oldal a Diadal Úti Általános Iskola környezetvédelmi blogja, mely az általános ökoiskolai feladataink mellett különféle pályázatok kapcsán végzett projektmunkákat is bemutatja. Kérjük, tartson velünk iskolai weboldalunkon is: www.diadal.hu Köszönjük, hogy velünk tartott! Ökofilmjeink gyűjtőoldala: http://www.youtube.com/playlist?list=PLFC9F9DE54F4D7768&feature=plcp

Utolsó kommentek

Föld- és egészségnap 2015

2015.04.26. 19:51 ökodiadal

Iskolánk hagyományaihoz hűen idén is projektnapot tartott a Föld napja alkalmából. A rendezvényen számos környezettudatos foglalkozás mellett az egészségmegőrzés is előtérbe került. A gyerekeknek lehetőségük volt megtekinteni egy mentőautót és bepillantást nyerhettek az elsősegély nyújtás legfontosabb ismereteibe is, a kerületi Vöröskereszt munkatársai pedig vérnyomás, vércukor és koleszterinszint mérést végeztek. Az udvaron és a tornateremben a gyerekek sportolhattak, a felsős diákok közül többen prevenciós drámafoglalkozáson vettek részt. 

Az iskola védőnője az alsósok számára táplálkozási vetélkedőt tartott, ahol a gyerekek az egészséges étkezés fontosságáról hallhattak, a többiek ezalatt az otthon talált újrahasznosítható hulladékokból különböző játékokat készíthettek.

 

A projektnapról készült galériánk:



1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://okodiadal.blog.hu/api/trackback/id/tr67400862

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ökodiadal 2015.05.02. 07:50:36

Köszönöm Toró Norbert kollégám szervező és kollégáim segítő munkáját!
A rendezvény külső segítő szervezeteinek hasonló köszönet jár.
Raffay G
süti beállítások módosítása