HTML

ÖkoDiadal

Ez az oldal a Diadal Úti Általános Iskola környezetvédelmi blogja, mely az általános ökoiskolai feladataink mellett különféle pályázatok kapcsán végzett projektmunkákat is bemutatja. Kérjük, tartson velünk iskolai weboldalunkon is: www.diadal.hu Köszönjük, hogy velünk tartott! Ökofilmjeink gyűjtőoldala: http://www.youtube.com/playlist?list=PLFC9F9DE54F4D7768&feature=plcp

Utolsó kommentek

Új projektet kezdett iskolánk!

2012.02.28. 10:08 ökodiadal

A mi erdőnk 2012

www.diadal.hu


DSCF9653.JPG

A Magyar Környezeti nevelési Egyesület  2012-ban az IKEA Lakberendezési Kft. támogatásával pályázatot hirdetett iskolák számára „Otthon az erdőben” címmel.

Iskolánk indult és támogatást nyert ezen a pályázaton.  

Célunk, hogy 2012. márciusa és áprilisa között terepi munkára épülve, a közeli cinkotai erdő életközösségét megismerve a diákok ökoszemléletét átfogóan fejlesszük.

Komplex módon ismerhessék meg az erdőt, kialakulásának történetét, klímáját, életközösségét. Ez az elmélyülés, kutatómunka erősítheti bennük a fák világának tiszteletét, felismerteti velük megóvásának fontosságát.

A játékos ismeretszerzés során először távolról, majd közelről a lombkorona, a törzs és az avar élőlényeit figyelik meg.

Igyekeztünk úgy alakítani a feladatokat, hogy az informatikai eszközhasználat és humán megközelítés (történelem, kiállítás szervezés) mellett az egészséges életmódra is felhívják a figyelmet (lásd tornapálya).

Ismerjen meg minket kisfilmjeinken keresztül is:

https://www.youtube.com/playlist?list=PLFC9F9DE54F4D7768

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://okodiadal.blog.hu/api/trackback/id/tr894219451

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása