HTML

ÖkoDiadal

Ez az oldal a Diadal Úti Általános Iskola környezetvédelmi blogja, mely az általános ökoiskolai feladataink mellett különféle pályázatok kapcsán végzett projektmunkákat is bemutatja. Kérjük, tartson velünk iskolai weboldalunkon is: www.diadal.hu Köszönjük, hogy velünk tartott! Ökofilmjeink gyűjtőoldala: http://www.youtube.com/playlist?list=PLFC9F9DE54F4D7768&feature=plcp

Utolsó kommentek

Molnár Ádám: Sport a mi osztályunkban

2009.10.23. 09:00 ökodiadal

Az egyik blogszerkesztő társammal, Szkevisz Viktorral készítettem interjút. Tudja az osztály , hogy Viktor már három éve jár vívni. Megkértem , hogy a vívásról meséljen egy kicsit. 
Azt mondta , hogy gyereknapon ismerkedett meg ezzel a sporttal. István bácsi a tornatanárunk épp ekkor tartott bemutatót a vívásról.

Megkérdeztem tőle , hogy volt-e már valamilyen versenyen. Ő erre azt válaszoltata, hogy volt két-három versenyen , sőt Szolnokon volt kétszer, de középmezőnyben végzett. Ez a sport az életében neki nagyon sokat jelent.  Nagyon szereti csinálni , kikapcsolódást jelent neki , hiszen jó csapat jött össze a vívók között.  
Azt vallotta , hogy a tanulásban kissé hátráltatja , mert edzés helyett tudna inkább tanulni, de amúgy megnyugtatja őt a vívás. Megkérdeztem tőle , hogy meddig akarja űzni ezt a sportot. Erre azt felelte , hogy még sokáig szeretné csinálni , mert nagyon szeret vívni , és azt gondolja , hogy ha kitartóan fog tovább gyakorolni, akkor talán jobb eredményeket is el fog érni a jövőben. 
Az edzés náluk úgy folyik , hogy ötkor elkezdik az edzést, először bemelegítenek, utána meg mindenki beköt vívni. István bácsi mindig egy-egy embert elvisz , hogy vívóiskolázzon vele. Ekkor gyakoroltatja a kitöréseket , a különböző védéseket , és ilyesmiket. 
Bár ez az interjú itt véget ért Szkevisz Viktorral, de még hallgathattok egy beszélgetést a lányokkal, akik szintén sportolnak, és a telefonomra vettem a velük folytatott beszélgetést.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Molnár Ádám

A diktafonunkat már ismerheted. Kattints rá!

 

 

Molnár Ádám

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://okodiadal.blog.hu/api/trackback/id/tr821468779

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása