HTML

ÖkoDiadal

Ez az oldal a Diadal Úti Általános Iskola környezetvédelmi blogja, mely az általános ökoiskolai feladataink mellett különféle pályázatok kapcsán végzett projektmunkákat is bemutatja. Kérjük, tartson velünk iskolai weboldalunkon is: www.diadal.hu Köszönjük, hogy velünk tartott! Ökofilmjeink gyűjtőoldala: http://www.youtube.com/playlist?list=PLFC9F9DE54F4D7768&feature=plcp

Utolsó kommentek

Hol készül az ebédünk?

2009.10.01. 07:26 ökodiadal

Abban a szerencsés helyzetbe kerültünk az iskolavezetés közbenjárására, hogy meglátogathattuk iskolánk ebédeltető cége konyháját.
Interjút készíthettem a konyhavezetővel és a vezető menedzserrel.

Megtekinthettünk sok olyan helyiséget is, ahova csak az ott dolgozók juthatnak be, mint például hűtők, raktárak, konyhák. Óriási edényeket láthattunk, amelyekből az étel az asztalunkra kerül. Megismerkedhettünk az ételkészítés előírásaival, szabályaival, valamint azzal, hogy mi alapján állítják össze az étrendet, honnan szerzik be az alapanyagokat.
Nagyon érdekes és meggyőző dolgokat hallottam.
Örülök, hogy ilyen sok érdekes információt szerezhettem. A nap végén nagy meglepetésben volt részünk: bemehettünk a helyi rádió stúdiójába, ahol ezúttal mi adtunk interjút. A blogunkról, az iskoláról, az ökoiskolai terveinkről volt szó.
 

Szkevisz Viktor videóriportja két részben.

 

Kiss Ádám rádióriportja ugyanarról a témáról 

Kiss Ádám rádiós jegyzetét a képre kattintva hallgathatja meg.

Ezt a hangfelvételt azért készítettem diktafonnal, hogy kipróbáljam, hogyan tudom összevágni az egymás után felvett hangokat. Kipróbálhattam, hogy hogyan lehet több darabból álló hangfelvételt összevágni úgy hogy lehetőleg ne lehessen hallani a részek illeszkedési helyeit. Érdekes munka volt.

Kiss Ádám

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://okodiadal.blog.hu/api/trackback/id/tr531419899

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása