HTML

ÖkoDiadal

Ez az oldal a Diadal Úti Általános Iskola környezetvédelmi blogja, mely az általános ökoiskolai feladataink mellett különféle pályázatok kapcsán végzett projektmunkákat is bemutatja. Jelenleg "Ablak az erdőre" címmel indítottunk projektmunkát az "Otthonunk az erdő" c. országos pályázat keretében. Kérjük, tartson velünk iskolai weboldalunkon is: www.diadal.hu Köszönjük, hogy velünk tartott! Ökofilmjeink gyűjtőoldala: http://www.youtube.com/playlist?list=PLFC9F9DE54F4D7768&feature=plcp

Utolsó kommentek

Utolsó kommentek:

ökodiadal 2015.05.02. 07:50:36

Köszönöm Toró Norbert kollégám szervező és kollégáim segítő munkáját!
A rendezvény külső segítő szervezeteinek hasonló köszönet jár.
Raffay G

Bejegyzés: Föld- és egészségnap 2015

ökodiadal 2015.03.25. 19:37:02

Remek munka volt!
Gábor

Bejegyzés: Víz Világnap

b.rolee 2009.10.03. 15:34:56

Üdv, nekem is nagyon tetszik, az oldal, de azt javasolnám , hogy egy kicsit több fotót töltsetek fel!

Belinkelem a blogot a www.diadaldok.extra.hu, Iskolánk, diákönkormányzatának weboldalára!

Bejegyzés: Üdvözlünk az ÖkoDiadal blogján!

8.A 2009.09.24. 21:23:35

Sziasztok Fiúk!
Örömmel böngészgettem az oldalatokon. Sok érdekes gondolat jutott eszembe az egészséges életmódról, a környezetvédelemről. Egy dolog viszont egyre jobban aggaszt. A Föld sorsa.
A Föld naprendszerünk bolygója. Itt élünk mi emberek. Nagyon sok hihetetlen dolog kialakulásának helyszíne ez. Csodálatos és egyben bámulatos is, ami az embert körülveszi. Azonban vigyáznunk kell, mert ezek a csodák egyszer meg is szűnhetnek.
Mindenki biztosan hallott már arról, hogy a Föld ózonrétege kilyukadt, a globális felmelegedés egyre jobban fenyeget. Az ózonréteg épsége pedig nagyon fontos lenne, hiszen megvéd minket a káros ultraibolya sugárzástól. A globális felmelegedés is nagyon veszélyes, hiszen ha már csak fél fokkal nő a Föld átlaghőmérséklete, a sarkokon lévő jéghegyek "megindulnak". Ezeket a veszélyeket mind az emberiség okozza. Mi óvhatjuk meg, mi menthetjük meg, de természetesen tönkre is tehetjük.
Néhányan azt híresztelik, hogy 2012-ben megszűnik az élet a Földön, eljön a világvége. Hát, ezt senki sem tudhatja! Azt viszont igen, hogy a Föld sorsáért minden ember felelősséggel tartozik!
Óvjuk,védjük, gondozzuk, hogy tovább foroghasson tengelye körül!

Köszönöm, hogy lehetőséget kaptam! Sok sikert kívánok Nektek!

M.D. 8.a

Bejegyzés: EGÉSZségNapunk 2009. szeptember 12-én

E.Berny 2009.09.23. 16:46:42

Sziasztok, srácok!:)
Nagyon tetszik az oldalatok, és örömmel látom, hogy fent vannak a Tornádó 2000-es csapatok is, köztük a mi csapatunkat (fekete, rózsaszín ruhába).
Nagyon tetszik, ahogy összevágtátok a videót. Gondolom, látszik a korkülönbség a csapatok között. Hát igen, a versenyeket is különböző kategóriákba vagyunk.
A mi csapatunk immár felnőtt kategóriába van, és már kétszer Budapest bajnokok lettünk.
Idén vagyunk 1 éve együtt a Toy Dollsosokkal(Toy Dolls = csapat név), ezért nagyon fel szeretnénk jutni a területi bajnokságra.
Eleinte, amikor kicsiként kezdők voltunk könnyebb feladatunk volt, hiszen csak egyszer kellett megnyerni a kategóriákat.
Szerencsére minden évben nyáron, szerveznek nekünk egy tábort, ahol kellő kép kigyakorolhatjuk és felkészíthetjük magunkat a következő év kezdetére.
Nekem ez a 6. évem, hogy táncolok.
Sok kudarc és nyereség ért már ez alatt a pát év alatt, de én úgy vagyok vele, hogy a "végsőkig" akarok menni! :)
Ameddig együtt vagyunk és összetartunk a csapattal, addig mehet a TÁNC! :)
Nos, örülök, hogy elmondhattam a véleményemet és, hogy egy kicsit írhattam magáról a táncról, versenyekről.
Sok sikert kívánok az oldalatokhoz, csak így tovább! ;)

Bejegyzés: EGÉSZségNapunk 2009. szeptember 12-én