HTML

ÖkoDiadal

Ez az oldal a Diadal Úti Általános Iskola környezetvédelmi blogja, mely az általános ökoiskolai feladataink mellett különféle pályázatok kapcsán végzett projektmunkákat is bemutatja. Jelenleg "Ablak az erdőre" címmel indítottunk projektmunkát az "Otthonunk az erdő" c. országos pályázat keretében. Kérjük, tartson velünk iskolai weboldalunkon is: www.diadal.hu Köszönjük, hogy velünk tartott! Ökofilmjeink gyűjtőoldala: http://www.youtube.com/playlist?list=PLFC9F9DE54F4D7768&feature=plcp

Utolsó kommentek

Fenntarthatósági Témahét 2018

2018.04.29. 16:44 ökodiadal

Iskolánk az idei évben első alkalommal vett részt a Fenntarthatósági Témahét programjain. Alsós és felsős diákjaink is kiemelten foglalkoztak a fenntartható fejlődés és környezetvédelem kérdésével. Felsőseink számára az egész hét erre a témára épült. Osztályfőnöki órákon megismerkedtek a fenntartható fejlődés fogalmával filmek, szövegértési feladatok és játékok segítségével. 

Hetedikes és nyolcadikos diákjainknak a szakórákba építettük be a foglalkozásokat, ahol a legkülönfélébb produktumok születtek a mezőgazdasági termelés és az élelmiszerhulladék csökkentése témakörében. Ötödikes és hatodikos diákjaink számára témanapot szerveztünk, ahol forgószínpad szerűen a fákkal foglalkozhattak a gyerekek. Az iskola udvarán a fák életkorát mérték, az informatikai teremben az internetes keresését gyakorolhatták a világ híres fái témakörében, a könyvtárban pedig Magyarország híres fáit kereshették meg a térképen. 

Fogadják szeretettel folyamatosan frissülő galériánkat a témahétről:

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://okodiadal.blog.hu/api/trackback/id/tr513879424

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.