HTML

ÖkoDiadal

Ez az oldal a Diadal Úti Általános Iskola környezetvédelmi blogja, mely az általános ökoiskolai feladataink mellett különféle pályázatok kapcsán végzett projektmunkákat is bemutatja. Kérjük, tartson velünk iskolai weboldalunkon is: www.diadal.hu Köszönjük, hogy velünk tartott! Ökofilmjeink gyűjtőoldala: http://www.youtube.com/playlist?list=PLFC9F9DE54F4D7768&feature=plcp

Utolsó kommentek

Fenntarthatósági Témahét 2018

2018.04.29. 16:44 ökodiadal

Iskolánk az idei évben első alkalommal vett részt a Fenntarthatósági Témahét programjain. Alsós és felsős diákjaink is kiemelten foglalkoztak a fenntartható fejlődés és környezetvédelem kérdésével. Felsőseink számára az egész hét erre a témára épült. Osztályfőnöki órákon megismerkedtek a fenntartható fejlődés fogalmával filmek, szövegértési feladatok és játékok segítségével. 

Hetedikes és nyolcadikos diákjainknak a szakórákba építettük be a foglalkozásokat, ahol a legkülönfélébb produktumok születtek a mezőgazdasági termelés és az élelmiszerhulladék csökkentése témakörében. Ötödikes és hatodikos diákjaink számára témanapot szerveztünk, ahol forgószínpad szerűen a fákkal foglalkozhattak a gyerekek. Az iskola udvarán a fák életkorát mérték, az informatikai teremben az internetes keresését gyakorolhatták a világ híres fái témakörében, a könyvtárban pedig Magyarország híres fáit kereshették meg a térképen. 

Fogadják szeretettel folyamatosan frissülő galériánkat a témahétről:

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://okodiadal.blog.hu/api/trackback/id/tr413879424

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.