HTML

ÖkoDiadal

Ez az oldal a Diadal Úti Általános Iskola környezetvédelmi blogja, mely az általános ökoiskolai feladataink mellett különféle pályázatok kapcsán végzett projektmunkákat is bemutatja. Kérjük, tartson velünk iskolai weboldalunkon is: www.diadal.hu Köszönjük, hogy velünk tartott! Ökofilmjeink gyűjtőoldala: http://www.youtube.com/playlist?list=PLFC9F9DE54F4D7768&feature=plcp

Utolsó kommentek

Földünkért világnap pályázati verseny

2014.11.27. 19:35 ökodiadal

Iskolánk az idei évben először rendezett a Földünkért világnap alkalmából környezetvédelmi házi versenyt. A gyerekek kis csoportokban a környezetvédelemmel illetve a környezetszennyezésre való felhívással kapcsolatban készíthettek tablókat illetve maketteket. Rengeteg gyerekcsoport benevezett a versenyre. A csoportok igyekeztek minél mélyebb és sokrétűbb témákat feldolgozni, így betekintést nyerhettünk a szelektív hulladékgyűjtés sajátosságaiba, a sarkvidékek problémáiba, plakátok készültek a  vízszennyezésről, a szmog problémáiról, légszennyezésről, erdő és állatvédelemről. A beküldött munkák sokasága miatt az értékelésnél külön választottuk az 5-6. és 7-8. évfolyam munkáit. Az 5-6.-osok között a levegő védelméről készített 5. a. osztályos csapat (Hajdú Orsolya, Major Levente), míg a 7-8. évfolyamon a 8.a.-sok által készített ózonpajzs védelem (Steppinger Brigitta, Dedák Fanni, Mihóky Anna, Horváth Balázs) nyert. A munkák a kis aulánkban megtekinthetőek. 

1.jpg

8.jpg

Szelektív gyűjtésről készített makett 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://okodiadal.blog.hu/api/trackback/id/tr506938431

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása