HTML

ÖkoDiadal

Ez az oldal a Diadal Úti Általános Iskola környezetvédelmi blogja, mely az általános ökoiskolai feladataink mellett különféle pályázatok kapcsán végzett projektmunkákat is bemutatja. Kérjük, tartson velünk iskolai weboldalunkon is: www.diadal.hu Köszönjük, hogy velünk tartott! Ökofilmjeink gyűjtőoldala: http://www.youtube.com/playlist?list=PLFC9F9DE54F4D7768&feature=plcp

Utolsó kommentek

EGÉSZségNapunk 2009. szeptember 12-én

2009.09.21. 12:37 ökodiadal

Filmjeink az iskola honlapján is láthatók: www.diadal.hu

1. rész

2.rész

3. rész

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://okodiadal.blog.hu/api/trackback/id/tr331396699

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

E.Berny 2009.09.23. 16:46:42

Sziasztok, srácok!:)
Nagyon tetszik az oldalatok, és örömmel látom, hogy fent vannak a Tornádó 2000-es csapatok is, köztük a mi csapatunkat (fekete, rózsaszín ruhába).
Nagyon tetszik, ahogy összevágtátok a videót. Gondolom, látszik a korkülönbség a csapatok között. Hát igen, a versenyeket is különböző kategóriákba vagyunk.
A mi csapatunk immár felnőtt kategóriába van, és már kétszer Budapest bajnokok lettünk.
Idén vagyunk 1 éve együtt a Toy Dollsosokkal(Toy Dolls = csapat név), ezért nagyon fel szeretnénk jutni a területi bajnokságra.
Eleinte, amikor kicsiként kezdők voltunk könnyebb feladatunk volt, hiszen csak egyszer kellett megnyerni a kategóriákat.
Szerencsére minden évben nyáron, szerveznek nekünk egy tábort, ahol kellő kép kigyakorolhatjuk és felkészíthetjük magunkat a következő év kezdetére.
Nekem ez a 6. évem, hogy táncolok.
Sok kudarc és nyereség ért már ez alatt a pát év alatt, de én úgy vagyok vele, hogy a "végsőkig" akarok menni! :)
Ameddig együtt vagyunk és összetartunk a csapattal, addig mehet a TÁNC! :)
Nos, örülök, hogy elmondhattam a véleményemet és, hogy egy kicsit írhattam magáról a táncról, versenyekről.
Sok sikert kívánok az oldalatokhoz, csak így tovább! ;)

8.A 2009.09.24. 21:23:35

Sziasztok Fiúk!
Örömmel böngészgettem az oldalatokon. Sok érdekes gondolat jutott eszembe az egészséges életmódról, a környezetvédelemről. Egy dolog viszont egyre jobban aggaszt. A Föld sorsa.
A Föld naprendszerünk bolygója. Itt élünk mi emberek. Nagyon sok hihetetlen dolog kialakulásának helyszíne ez. Csodálatos és egyben bámulatos is, ami az embert körülveszi. Azonban vigyáznunk kell, mert ezek a csodák egyszer meg is szűnhetnek.
Mindenki biztosan hallott már arról, hogy a Föld ózonrétege kilyukadt, a globális felmelegedés egyre jobban fenyeget. Az ózonréteg épsége pedig nagyon fontos lenne, hiszen megvéd minket a káros ultraibolya sugárzástól. A globális felmelegedés is nagyon veszélyes, hiszen ha már csak fél fokkal nő a Föld átlaghőmérséklete, a sarkokon lévő jéghegyek "megindulnak". Ezeket a veszélyeket mind az emberiség okozza. Mi óvhatjuk meg, mi menthetjük meg, de természetesen tönkre is tehetjük.
Néhányan azt híresztelik, hogy 2012-ben megszűnik az élet a Földön, eljön a világvége. Hát, ezt senki sem tudhatja! Azt viszont igen, hogy a Föld sorsáért minden ember felelősséggel tartozik!
Óvjuk,védjük, gondozzuk, hogy tovább foroghasson tengelye körül!

Köszönöm, hogy lehetőséget kaptam! Sok sikert kívánok Nektek!

M.D. 8.a
süti beállítások módosítása